Over ons

Het verhaal achter Ello De Uil

Ello de uil is de naam achter het oefenboek. De uil staat bij ons steeds centraal waardoor de kinderen uitgenodigd worden om hiermee aan de slag te gaan. Maar waarom nu een uil? 

Een uil is een slim dier dat steeds aan het observeren is, wij kozen ervoor om dit ook uit te stralen. Wij willen kinderen het gevoel geven dat ze opnieuw kunnen stralen en terug fier kunnen zijn op zichzelf. Aan de hand van ons oefenboek proberen we dit terug te creëren. 

Het boek bestaat uit allerlei tafeloefeningen, wij voorzien telkens filmpjes en blogartikelen ter ondersteuning bij een bepaald leerstofgedeelte. Zo kan jij en je kind vol vertrouwen aan de slag! 

Ons doel is om wat variatie in de oefeningen te voorzien, zo verhogen we de motivatie van jouw kind. Want de quote die bij ons centraal staat is: ‘Van proberen kun je leren!’.

Opgericht door een gepassioneerde leerkracht

Mijn naam is Cloë. Momenteel sta ik al meer dan 5 jaar in het lager onderwijs

Één van mijn grootste passies is het lesgeven aan jonge kinderen, die op hun beurt in de maatschappij terechtkomen. Het mooie aan dit verhaal is dat je jonge kinderen zoveel kan aanbieden en ze steeds vol bewondering aan je lippen hangen. Je geeft en krijgt zoveel liefde en respect. Iets waar ik steeds mijn energie uit haal

Naast deze passie is er door de coronaperiode iets anders beginnen kriebelen. Jonge kinderen online ondersteunen, dit door middel van filmpjes. In de lange vakantieperiodes is het voor ouders/leerkrachten niet altijd even eenvoudig om hun kind(eren) op een gepaste manier steeds te blijven entertainen. Net met die reden kwam het het idee om ‘Ello De Uil’ te laten ontstaan

Cloë Ello De Uil
Betere punten scoren op de tafeltoetsen?
Tafel Werkbladen | Het e-book De Tafelkampioen

Download gratis ons tafel oefenboek “De Tafelkampioen” en start vandaag nog met het oefenen van de tafels.