Heeft jouw kind ook moeite met de tafels?

Laten we er samen een échte tafelkampioen van maken!

Al meer dan +1500 ouders maken met plezier gebruik van Ello!
Mijn Tafel Oefenboek

Mijn Tafel Oefenboek

5/5

Ook op zoek naar goeie tafel oefeningen?

Mijn naam is Cloë, al meer dan 5 jaar sta ik in het onderwijs. Naast het lesgeven is er een andere passie beginnen groeien. Het helpen van ouders naast het schoolgebeuren.

Ouders krijgen vaak te horen dat de tafels meer geoefend moeten worden, maar hoe ga je hier nu het best mee aan de slag? Ik weet als geen ander hoe moeilijk het is om goede oefeningen te vinden die je effectief kan gebruiken.

Wij zijn met deze vraag aan de slag gegaan om een boek samen te stellen, zodat jouw kind onmiddellijk aan de slag kan met het oefenen van de tafels.

Juf Cloe met gepersonaliseerde kleurplaat
+ 0 jaar
Ervaring in onderwijs
+ 0
Kinderen geholpen
+ 0 u
Les gegeven

Wat een kinderkinesiste over ons zegt

Review Jannine De Vijlder

Wat een kinderkinesiste over ons zegt

... Ello De Uil is zeer leuk om mee te werken, de visie van Cloë en haar team past perfect bij de filosofie van mezelf als kinderkinesiste om "speels te leren" ...
Anoniem met initiaal j
Jeannine De Vijlder
5/5

Laat je kind knallen!

Wil je jouw kind een echte tafelkampioen laten worden? Met ons boek kan dit echt! Door het maken van de vele soorten oefeningen gaat jouw kind zelfzekerder aan de slag. Hij/zij krijgt het gevoel dat ze de tafels meer onder de knie krijgen.

Aan de hand van dit boek weet je als ouders dat je op de correcte manier bezig bent, je past de oefeningen toe die ook in de klas gebruikt worden. Waardoor jouw kind zich als een echte specialist kan voelen en opnieuw andere kindjes kan helpen en de kennis delen met zijn/haar vriendjes. 

kinderen maken huiswerk
mama en kind maken tafel oefeningen

Stap voor stap...

Het tafelboek bestaat uit talrijke oefeningen om samen met jouw kind de tafels prima onder de knie te krijgen.

Klaar om je kind te laten knallen?

Een greep uit dit uniek tafel oefenboek​!​

Wauw! Binnen no-time zaten de tafels erin! Onze Lucas redt met gemak de herhalingstoets van volgende week! Super methode!

- Ann, mama van 3 kinderen

5/5
Mijn Tafel Oefenboek
Mijn Tafel Oefenboek
€ 24,95
5/5
GRATIS verzending

Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening.

Tevredenheidsgarantie​

Wij streven naar 100% klantengeluk.

Veilig betalen

Verbindingen zijn versleuteld met SSL.

Niet goed? Geld terug!

Niet tevreden? Dan storten wij je geld terug.

Wat andere ouders zeggen

Mijn dochter van 8 had moeite met haar maal en deeltafel toetsen binnen de 5 min te behalen. Na 2 weken te oefenen met jouw boek heeft ze het met glans gehaald met nog tijd over. Echt een supergoed opgesteld boek !! 🙏 bedankt
Anoniem met initiaal k
Kimberly
5/5
Mijn zoontje had moeite met de maaltafels. Dankzij het samen oefenen in het oefenboek, is hij nu bij de betere van de klas. Resultaat is een ongelofelijk trots kind!
anoniem-met-initiaal-s
Sofie
5/5
Heel mooi, educatief leerboek/werkboek over de tafels. Onze dochter is enorm enthousiast om ermee te werken. Alles is duidelijk en heel overzichtelijk. Echt een aanrader! Op naar nog meer werkboekjes 😊! Top werkmateriaal!
Anoniem met initiaal j
Joyce Martens
5/5
Op een leuke manier kan je via dit boek je kind thuis de tafels laten oefenen. Elke dag een blaadje en de tafels zitten er zo in. Hier thuis heeft de jongste zijn tafels zo op een plezierige manier kunnen inoefenen.
review ine
Ine Hermans
5/5
Erg leuk om zo samen met je kind te oefenen. En heb je vragen ... ze helpen je super snel en goed..
anoniem j
Joyce Janssen
5/5
Zo fijn om je kind net iets meer te kunnen laten oefenen met de tafels. Het vertrouwen van ons kind groeit per tafeloefening. Absoluut de moeite en het geld waard!
anoniem-met-initiaal-d
Delphine
5/5

Veelgestelde vragen

Het oefenboek behandelt de leerstof van de tafels. Op de meeste scholen wordt daar in het tweede leerjaar mee begonnen en gaat men dieper met de leerstof tot eind derde leerjaar. Deze tafels komen vaak tot het zesde leerjaar nog aan bod, dit onder andere in het cijferen, hoofdrekenen en kommagetallen.

Het sluit zeker goed aan bij wat je kind op school leert. Meer zelfs, er zijn veel scholen en zorgleerkrachten die met onze materialen werken. Mocht je als ouder meer ondersteuning willen bij het helpen van je kind, dan ben je bij ons in goede handen. Als extra service ontvang je van ons gratis uitleg, tips en video’s.

Ja zeker! Na de aankoop krijg je een link van ons die verwijst naar de correctiesleutel.

Haal ons oefenboek vandaag nog in huis!

Liever eerst met onze gratis tafel werkbladen aan de slag?
tafel-werkbladen.png

Download onze tafel werkbladen om samen met jouw kind de tafels prima onder de knie te krijgen.